4 Şubat 2010 Perşembe

TUPPERWARE SERİN SERİN






Kompakt saklama olanağı sağlar.


İsteğe göre farklı şekillerde birleştirilip kullanılabilecek 6 parçadan oluşur.
1 adet Yüksek gövde 1,5 lt 1 adet alçak gövde 700 ml
1 adet kapak 1 adet nem kontrol filtreli kapak, peynir saklamak için
1 adet ızgara 1 adet soğutucu paket
Buzdolabından masaya evin ihtiyaçlarına göre faklı kullanım sağlar (Peynir, salam, sosis, et tavuk, balık, maydonoz, sebzeler)
Şarküteri ürünleri ve peynirleri saklamak ve servis etmek için akılcı çözüm sunar. Soğutucu paket sayesinde şarküteri ürünleri için daha iyi koruma imkanı sağlar. Şeffaf olduğu için içindekileri rahatlıkla görebilirsiniz.

2 yorum:

  1. küçük boyu ıgaralı olarak peynir saklamak için kullanışlı ancak büyük boyu facia büyük boyunun 10-11 parçalı bir setine 110 tl vermiştim hiç bir işe yaramııyor verdiğim paranın hatırına kullanıyorum buzlukta gereksiz yer kaplıyor kapağı tam kapanmıyor,kapansa bile hemen açılıyor. bunun yerine antartika veya sihirli dörtgenler çok daha işe yarar .

    YanıtlaSil
  2. Bu ürün buzlukta kullanmak için değil zaten. Buzluk için antartika kullanmalısınız. Boyut olarak kişilerin kullanımına göre kullanışlılık oranı farklı oluyor. Ama üründe sorun varsa en yakın tupperware merkezi ürününüzü kontrol eder ve sorun olması halinde ürünü değiştirir. Eğer kullanımınızda bir yanlışlık varsada size nasıl kullanacağınızı anlatır. Ürünlerin on yıl garantili olduğunu unutmayın.

    YanıtlaSil