4 Şubat 2010 Perşembe

TUPPERWARE TİNİ MİNİ HANIMLAR




TUPPERWARE TİNİ MİNİ HANIMLAR
Sebze, meyve ve yeşilliklerinizin ihtiyacı kadar hava almasını sağlamak için Tini Mini Hanım'a koyun, üzerindeki işaretlere göre kapakçıklarını ayarlayın, ve taze kalmalarını sağlayın.
Dalgalı tabanı sayesinde gıdalarınızı biriken nemden korur.
İçerisine koyduğunuz sebze ve meyveye göre ayarladığınız iki kapakçıklı özel havalandırma sistemi bulunmaktadır.

Kapağın özel dokusu sayesinde güvenle üst üste dizebilirsiniz. Boyutlar sebze ve meyveler ile bir çok buzdolabına uygundur.

Üzerinde bulunan tablo, sebze ve meyve cinsine göre en uygun havalandırma koşullarının gözünüzün önünde olmasını sağlar.

Çiğ et, tavuk, balık saklayabilirsiniz. Peynir saklayabilirsiniz.


8 lt, 4.2 lt, 3.6 lt, 2 lt, 1 lt çeşitleri vardır.

10 yorum:

  1. Merhaba,
    şuanda elinizde hangi ürünlerden var?

    YanıtlaSil
  2. Birçok ürün var, buraya sığmaz tabi :)

    YanıtlaSil
  3. sitenize baktım fakat ürünün fiyatı nedir,nasıl ürün alabileceğim bunun hakkında bilgi verebilirmisiniz?

    YanıtlaSil
  4. Sitenin ilk amacı kullanımları hakkında bilgi vermek veya bilgi paylaşabilek, bu nedenle fiyat yok. Ayrıca ürünlerin fiyatları değişken olduğu içinde fiyat yazamıyorum. İlgilendiğiniz ürünle ilgili bana mail atarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

    YanıtlaSil
  5. sibel:
    tini mini hanım 8 lt var mı elinizde ve fiyatı nedir?

    YanıtlaSil
  6. Yorum olarak değil mail adresime mail atarsanız bilgi verebilirim, yorumlarda fiyat yazmak sürekli değişmesi nedeniyle yanıltıcı olacağından yazamıyorum. yemektutkusu@gmail.com adresine mail atarsanız cevaplayabilirim.

    YanıtlaSil
  7. Yeşil soğan, kıvırcık ve salatalığım bozuldu. bu buzdolabından mı kaynaklanıyor? yoksa tupper bozuk olabilir mi?

    YanıtlaSil
  8. BEN TUPPER TİNİ MİNİ HANIMA SEBZELERİMİ KOYUP HAVASINI ALINCA 1 DAKİKA SONRA GERİ ŞİŞİYOR. BUNUN NEDENİ NE OLABİLİR ?

    YanıtlaSil
  9. Deliklerini kapattığınız küçük kapakçıklar tam kapanmamış olabilir yada kapağını tam kapatamamış olabilirsiniz. Bir süre sonra geri şişebilir, çünkü tini mini hanımlar hiç hava almayan kaplardan değil ama bir dakika sonra değil. Eğer emin olmak istiyorsanız bir tupperware distribütöründeki garanti bölümünde kontrol ettirebilirsiniz ürününüzü.

    YanıtlaSil
  10. Kapağını çok uzun süre açmazsanız bozulabiliyor. Arada kapağını açınca kapaktaki damlaları silmelisiniz. Yiyeceklerin üzerine bir havlu kağıt sermenizde daha uzun saklamanıza yardımcı olur.

    YanıtlaSil