9 Ağustos 2009 Pazar

TUPPERWARE TİWİ BİBERON

TUPPERWARE TİWİ BİBERON

Ergonomik yapısıyla bebeğiniz biberonu rahatlıkla tutabilir.

Kırılmaz ve sağlıklı bir hammededen yapılmıştır. Yani kanserojen madde içermez. Birçok bbek içindeki bittiği zaman biberonu fırlatıp atar. Bu nedenle cam biberonlar sakıncalı olabilir, ama tiwi biberon kırılmaz.

Biberonun haznesi 240 ml su ile 8 kaşık tozmamayı içine alıp çalkalayarak karıştırmanıza olanak sağlayacak kadar geniştir. Şişenin üzerinde ölçü çizgileri vardır.

Emzik sıvı akışını 3 hızda ayarlayabilecek şekilde tasarlanmıştır. Biberonun simetrik şekli, bebeğinizin elindeyken bile, sıvı akış hızını ayarlayabilmenizi sağlar. Bebeğiniz biberonu emerken ayarlama bölümü biberonun üst kısmında kalır.

Boyutları birçok biberon ısıtıcılarına uygundur. Aynı zamanda mikrodalgaya girer.

Benim için en önemli özelliği ağzının geniş yapısı, böylece temizliği çok kolay oluyor. Bir biberon olduğunu düşündüğümüzde hijyen kadar önemli ne olabilir değilmi! Ayrıca maddeler biberona yapışmadığı için de temizliği kolay oluyor. Ballı süt yapıyorum bebeğime. Diğer biberonlarda karıştırmakta, temizlemekte zor oluyor biberona yapıştığı için ama tiwi biberonda böyle bir sorun yaşamıyorum.

Ağız kısmına yerleştirilen iyice karıştırmanızı sağlayan bir aparata sahiptir.


Sadecebiberon olarak değil suluk olarakta kullanabileceğiniz aparata sahip. Taşırken de dökülmesini engelleyen kapağı mevcut.

Bebeğine önem veren annelerin tercihidir....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder