21 Ağustos 2009 Cuma

TUPPERWARE KRİSTALİN ASANSÖR


TUPPERWARE KRİSTALİN ASANSÖR(1,5lt):

*Bu ürünün tabanında yukarı kaldırılabilen bir süzgeç vardır. Besinler süzgeçle birlikte yukarı kaldırıldığında suyu aşağıda süzülerek altta kalır. Süzgeç kabartma çizgilere oturtularak yukarıda sabit tutulabilir.

*Turşu, zeytin, komposto vs. gibi suyunun içinde durması gereken besinleri saklamak ve servis yapmak için kullanılır. Suyunun içinde bekleyen besinler de uzun süre bozulmadan saklanır.
*Şeffaf olduğu için içindekileri ve ne kadar kaldığını görebilirsiniz. Artık kaşıkla alırken sağdan soldan düşen zeytini, turşuyu toparlamanıza artık gerek yok… Hem de çok şık, cam görünümlü; ama kırılmayan ve hafif yapıda !

Benim en çok hoşuma giden zeytinlerimin daima soslu olması. Limon ve yağ ile hazırladığım sosta duran zeytinlerim daha lezzetli oluyor ve sosu servis sırasında hem sorun olmuyor hemde ziyan olmuyor. Kaldırırken tekrar sosunun içine oturtup dolaba kaldırmak gerçekten çok pratik. Durmadan servis tabağına alıp, kalanı boşaltmak zorunda değilsiniz. Uzun süre hazırladığım sosu tekrar tekrar kullanabiliyorum, sıvıyağ üstte birikip limonu koruduğu ve kapakta hava geçirmez olduğu için sosta bozulma olmuyor. Ne zaman isterseniz o zaman sosu yenileyebilirsiniz.


Turşu içinde çok kullanışlı ama benim henüz tek bir asansörüm var ve zeytin için kullandığımdan turşuya kullanamıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder