30 Ağustos 2009 Pazar

TUPPERWARE AÇIKGÖZ KAPLAR

TUPPERWARE AÇIKGÖZ KAPLAR
*Çay, kahve, şeker, tuz, bakliyatlar, kurabiyeler, kuruyemişler gibi erzaklarınızı hiç hava,ışık ve nem almadan çok uzun süre saklar. Böceklerden korur.
SON KULLANMA TARİHİ GEÇMEDEN BAKLİYATLARINIZI KOYUN BİTİRENE KADAR SORUN YAŞAMADAN YİYİN.

*Kapağı çok kolay açılır ve kapanır. Tek parmakla açılıp kapanabilen çok yönlü kullanılabilen üründür. Kapağın kapanması için ortadan başparmakla bastırılması yeterlidir; açmak için de aynı noktaya bastırılıp kapak kaldırılır.
Kapakların kenarındaki çıkıntılar üst üste rahatça dizebilmenizi sağlar.

*Sıkı kapağı, aromalarını kaybetmemelerini sağlar.

*Önündeki şeffaf pencere sayesinde içine koyduğunuz besini görebilirsiniz. Çok sıkı kapaklıdır, sıvı besinleri taşımak için kullandığınızda da asla sızdırma olmaz.

*Çerez, açılmış bisküvi, galeta, müslilerinizi taze saklamak için süper bir üründür! Nemli ortamlarda bu ürünleri saklamak imkansızdır ama bu ürünler sayesinde 2 ay sonra bile çerezinizi çıtır çıtır yersiniz!

TUPPERWARE AÇIKGÖZ SET
KAPASİTELERİ
1.25 LT
2.1 LT
3.1 LT
4.3 LT
OLAN 4 AYRI DEPOLAMA KABINDAN OLUŞAN BİR SETTİR. OVAL SET KÜÇÜK GELENLER İÇİN MÜKEMMEL BİR SEÇİMDİR.

Sadece en küçük boy olan 1,25 LT olarakta ürünü temin edebilirsiniz.

İster bakliyat gibi kuru gıdalarınız, isterseniz yemekleriniz, isterseniz sebze meyvenizi saklamak için kullanabileceğiniz çok yönlü bir ürün.
Bu ürünün 1,25 boyunu özellikle salça için kullanan çok var. Eğer salçalarınızı uzun süre saklamak istiyorsanız da bu ürünü kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder