30 Ağustos 2009 Pazar

TUPPERWARE OVAL SET










TUPPERWARE OVAL SET


* Tüm bakliyatlar için idealdir. Kuruyemiş, (corn flakes) mısır gevreği, kuru bakliyatlar(fasulye,nohut,mercimek,pirinç,bulgur vs.), şeker, çay, çerez gibi malzemeleri tozsuz ve rutubetsiz ortamda sakladıkları için böceklenmeyi engeller. Yazlıklar için de uygun bir ürün. (Diğer sezona kadar böceklenmeden saklayabilecek kadar iddialıdır)

* Kapakların biri küçük biri büyük olup 2 taraftan açılabilir. Kullanım ihtiyacınıza göre dilediğiniz genişliği kullanabilirsiniz. Büyük kapak kaşık gibi ölçü aletleriyle bakliyatı pratik bir şekilde almaya uygundur.

Kapaklar kolayca çıkarılıp temizlenebilir. Kullanım sırasında açılan kapağın düşmemesi kullanımda büyük kolaylık sağlar ve kapağın düşmemesi de garanti kapsamındadır.


*Modülerdir; ihtiyacınıza göre ürün boyutu seçebilirsiniz. Set olarak almadığınızda ürünlerin boyutlarına göre ihtiyacınıza göre boyutlarını ayarlayabilirsiniz.
Kapağın kenarındaki çıkıntıları, kapları üst üste güvenle dizmenizi sağlar.


* Oval şekli sayesinde dolaplarda yuvarlak kaplara göre %30 yer tasarrufu sağlar. Oval set ile düzenli dolaplara kavuşursunuz.

Özel oval şekli sayesinde tutması kolaydır.
Buzlu yüzeyi ise kullanım sırasında elinizden kaymasını ve meydana gelebilecek çizilmeleri önler.


* Çok hafiftir ve kırılmaz. Hafif oluşu sayesinde kullanım sırasında sadece gıdanın ağırlığı olacağından büyük rahatlık sağlar.


* Şeffaf oluşu sayesinde aradığınız erzağı kolayca bulur, alışveriş listenizi daha rahat hazırlarsınız.


Oval Set Kapasiteleri

• Oval 1: 500 ml

• Oval 2: 1.1 lt

• Oval 3: 1.7 lt

• Oval 4: 2.3 lt

• Oval 5: 2.9 lt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder