22 Ağustos 2009 Cumartesi

TUPPERWARE ŞEKER KAPLAR: MUCİZE ŞEKERLER, ÜÇ ŞEKERPARE, ŞEKER KAPLAR 4LÜ













MUCİZE ŞEKERLER





*Artan yemekleriniz, zeytinyağlılarınız çok çabuk bozuluyor. Tencereyle kaldırınca dolapta yer kalmıyor. O zaman mucize kaplardan edinin. Hem ne kadar uzun süre sakladığını görün, hemde yerden tasarruf edin.
*Bu kaplara aynı zamanda salatalık malzemelerinizi (yeşillik, havuç vs) yıkayıp rendeledikten sonra saklamak için de kullanabilirsiniz.
*Yoğurt ve hamur mayalamak için bu kapları kullanabilirsiniz. *Fasulye, nohut gibi besinleri 1 gece önceden ıslatmaya gerek yok. Mucize kaplarda ıslattığınız bakliyatlar 3 saat sonra pişmeye hazır hale gelir.
*3 ayrı renkte mucize şekerlerin şeffaf olması sayesinde içine koyduğunuz ürünü rahatlıkla görebilirsiniz.
*Hava geçirmeyen kapakları gıdaların daha taze ve daha uzun süre saklanmasını sağlar. Havasını alarak daha iyi saklama koşulları sağlarsınız.
*Taşıma için elverişlidir, kesinlikle içine koyduğunuz sıvı sızıntı yapmaz. Çantanıza içi sıvı dolu mucize şeker koysanız bile gönlünüz rahat olsun, kesinlikle en ufak bir sızıntı olmuyor.

Kapların hacimleri : 0,9 lt-1,4 lt-2 lt

Bence ismi tam bu ürüne göre, çünkü gerçekten mucizevi bir ürün. Benim içinde taze fasülye yemeğiyle dolabın arkasında kaldığı için görmeyip üç hafta unuttuğum yemekte en ufak bir tat yada koku değişikliği olmadı. Mutfağınızda bir set yetmiyor. Saklamada bence en başarılı ürün.
Şeker 4'lü bebeğinizin yemeklerini hem taşımak hemde saklamak için çok ideal. Ben pişirdiğim an yemeği üçe bölüp bu üründe saklıyorum, hem her açtığımda hava temasını önlemiş oluyorum, hemde rahatlıkla taşıyabiliyorum.
Her boyutta şeker kaplara mutlaka ihtiyaç duyacaksınız.

ÜÇ ŞEKERPARE:

Mucize Şekerlerin aynısı olan bu üründe üç tane 600 ml kap mevcut.

ŞEKER KAPLAR 4'LÜ:

Mucize Şekerlerin aynısı olan bu üründe dört tane 300 ml kap mevcut.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder